jussiochjag.blogg.se

November 2022

Publicerad 2022-11-29 14:56:00 i Allmänt,

November är månaden som var rätt mild i början o sen blev allt kallare. Matte, extraM o jag gjorde flera utflykter - sånt gillar vi! 
Här sitter vi typiskt i Lomma o fryser medan matte prompt ska ner i det iskalla våta! ExtraM och jag käkar godis istället...i alla fall jag!
Ska det va´ nåt?
Hahaha, syns ju lång väg att matte klamrar sig fast...va´ ska hon där nere att göra???
Och julgranen ska förstås upp på Stortorget i Lund, fast elen är dyr...syns jag?
Matte, jag och extraM gjorde försök att prångla ut några av mattes barnböcker, gick väl sisådär! Så gjorde vi reklam för Röda Kapellets Decemberkonsert - den blir det drag i - fast vi hundar är inte tillåtna komma, dålig stil säger jag bara!
På Barsebäcksturen finner vi att de redan tagit bort rastbord o bänk...o vi är bara i november! Ska man inte kunna fika då???!!! Hur tänker kommunen egentligen?
Här badar matte med ännu en tossig tant, Ingela, i Pudesjön. Ja, jag står kvar på bryggan o undrar när vettet ska komma tillbaka...?!
Här tog vi en tur i Dalby söderskog och ett par kom förbi som knäppte bilden.
 
Här en solig dag i Vikhög...eller kan det vara Lomma, söderut? Medge att det är rätt lika! Men nog skymtar Turning Torso där borta vid horisonten...?
Allahelgona helgen då blev det några dagar i Kåremåla. Inte hittade matte så mycket svamp precis men vad gör det?! Utanför köksfönstret händer alltid nåt att kolla på...en eller flera harar, fåglar och förstås kor på sommaren och vem vet vad som kan smyga förbi!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela