jussiochjag.blogg.se

Litet axplock från våren 2022

Publicerad 2022-06-19 16:08:53 i Allmänt,

Matte har varit riktigt slarvig de senaste månaderna! Med att berätta om allt som händer oss...men, men jag skyller på hennes ålder...liksom hon alltid skyller på min! Grrrrr...Tro inte att bilderna nedan är representativa, närå, jag får ju inte vara med o välja o matte tyckte det räckte med några vilka som helst... Inte en bild på personspår, nosework, när jag träffat de där tjusiga tikarna på stan eller hannar som jag nästan kommit i slagsmål med eller när jag käkat upp sånt jag inte får...nänä, men en får väl va´ glad ändå! O matte gör väl så gott som nu hon kan! Voff, voff !
 
Den 22 maj gick vi specialpromenad, för alla hundar som inte har nåt hem. Det är därför jag har en blå scarf runt halsen! Agria skänkte pengar till dem och jag fick en skön tur till Lomma!
 
Varför den här kråkan ska vara med för det vete sjutton, kanske för att den bara satt där och flirtade in sig hos matte och lät sig fotas...?!
 
Matte lurar mig ständigt ut i vattnet, här i Hemsjön o som tur var så var det rätt varmt i vattnet och ännu varmare på land...faktiskt rätt skönt om tassarna och magen ibland...men det tänker jag inte berätta för matte!
 
Här det fina Småland där jag får lov att röra mig fritt, det är inte dumt alls det!
 
Ännu mer Småland! Men matte säger att jag gör mig så bra mot det småländska landskapet, hon liksom får aldrig nog...o det kan jag ju förstå...vill inte skryta men men...
 
Det var en lustig bild, tror minsann det blivit i svartvitt...matte badar i Hemsjön och jag kan bara konstatera att vattnet är väääääldigt svart!!!
 
Osså var det Fotevikens vikingamuseum utanför Höllviken, det var en höjdare! Och här det obligatoriska fikat efteråt, ja, jag tror bestämt det redan är avklarat!
 
Anders var en livad kille som guidade oss runt i vikingabyn. Där fanns mycket att se enligt matte, husse och Margaretha. Tja, jag vet inte, inte en höna eller gris vad jag kunde se trots att det utlovats! 
 
Osså Tirup, precis igår den 18 juni, med gofika efteråt. Plantor köptes förstås och jag fick lov att morra och skälla lite på gårdshundarna, tja, mest för att pigga upp stämningen lite...fattar inte att matte alltid morrar åt mig då???!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela